Dutch Tarja Tribute

Na vele malen gevraagd te zijn als gastzangeres als Dutch Tarja heb ik besloten om zelf als Tape only artiest aan de slag te gaan. Dat houdt in dat iedereen me vanaf vandaag als Dutch Tarja kan boeken. Ik kan sets neerzetten van 30 minuten tot 2 uur. Het repertoire bevat zowel Nightwish als Tarja’s solo werk waar ik banden van kan krijgen.

Het enige wat ik nodig heb is een geluidsman die zowel mijn in ears kan voorzien van geluid als ook mijn backingtracks naar zaal en inears kan sturen.

Dus zoek je een voorprogramma, een act voor je festival of iemand die je feest of bijeenkomst voorziet van Tarja muziek?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

Video materiaal:
Als gastzangeres bij Within tension
Mijn eigen youtube kanaal met enkele oudere Nightwish opnames

After being asked to be a guest singer as the Dutch Tarja I’ve decided to give you a Dutch Tarja tape only act to book. You can book me for 30 minutes up to 2 hours. The material is Nightwish and Tarja’s solo material of which I can get instrumental tracks.

All I need is a good sound guy to set up my in ears and the sound of my backingtracks.

So if you’re looking for an openingact, someone for your festival or someone to grace your party or meeting with some Tarja music send me a quotation request today!

Video material:
As guest singer with Within tension
My own youtube account with some old Nightwish recordings